Kundservice Varukorgen
Varukorgen

Integritetspolicy för Gondo.se

Denna integritetspolicy reglerar hur Goyada AB, Kungsgatan 54, 111 35 Stockholm (”Goyada” eller ”Vi”) samlar in, använder och skyddar den information som du lämnar ut till oss då du besöker denna hemsida eller köper ett presentkort via vår tjänst Gondo. Goyada är måna om att skydda dina personuppgifter. Om vi ber dig om information som kan användas för att identifiera dig då du besöker vår hemsida, kan du vara säker på att sådan information bara används i enlighet med vad som anges i denna integritetspolicy. Genom att fortsätta använda Gondo godkänner du att du har läst den här integritetspolicyn och samtycker till den behandling av personuppgifter som beskrivs nedan. Om du inte samtycker till integritetspolicyn bör du inte använda våra tjänster. Vi förbehåller oss rätten att emellanåt göra ändringar i denna policy genom att uppdatera hemsidan med de nya villkoren. Du bör därför kontrollera informationen här med jämna mellanrum för att försäkra dig om att du är nöjd med förändringarna.

 

Vad vi sparar

Om du besöker vår hemsida eller köper ett presentkort i Gondo kan du komma att lämna information till oss som anses utgöra personuppgifter enligt personuppgiftslagen (1984:204). Vi kan komma att samla in följande uppgifter om dig:

  • namn
  • kontaktinformation inklusive e-postadress
  • demografisk information som till exempel postnummer, val och intressen
  • annan information som är relevant för kundundersökningar och/eller erbjudanden
  • eller annan användargenererad information som du aktivt väljer att dela med dig av via Gondo

För en fullständig lista över de cookies vi samlar in, hänvisar vi till listan längst ner på sidan.

 

Vad vi gör med den information vi sparar

Vi använder din information för att, förstå dina behov och tillhandahålla en bättre service. Framförallt använder vi din information för vår interna registerföring samt för att fullgöra och förbättra våra produkter och tjänster.

Vi kan emellanåt komma att skicka ut e-post till den e-postadress som du har uppgivit till oss med marknadsföring angående nya produkter, specialerbjudanden eller annan information som vi tror att du kan ha glädje av. 

Emellanåt kan vi också komma att använda dina personuppgifter för att kontakta dig i marknadsundersökningssyfte. Vi kan komma att kontakta dig via e-post, telefon, eller post. Vi kan också komma att använda dina personuppgifter för att skräddarsy hemsidan i enlighet med dina intressen. 

Dina personuppgifter behandlas av oss, våra koncernbolag eller av våra auktoriserade serviceleverantörer eller samarbetspartners, såsom Dibs, för att kunna administrera kundförhållandet och för att kunna uppfylla våra åtaganden gentemot dig.

 

Säkerhet

Vi är angelägna om att dina personuppgifter behandlas säkert. För att förhindra otillåten användning eller exponering av dina personuppgifter använder vi oss av rimliga fysiska, elektroniska och hanteringsmässiga åtgärder för att säkra den information som vi inhämtar på nätet.  

 

Hur vi använder cookies

En cookie är en liten fil som ber om tillåtelse att placeras på hårddisken i din dator. När du ger din tillåtelse till detta, läggs filen till och cookien hjälper till att analysera webbtrafik och låter dig veta när du besöker en viss hemsida. Cookies tillåter att webbapplikationer behandlar dig som en individ. Webbapplikationen kan skräddarsy sitt beteende efter dina behov och preferenser genom att samla in och spara information om detta. Vi använder loggcookies för att avgöra vilka sidor som blivit besökta. Detta hjälper oss att analysera data kring trafiken på vår webbsida, och förbättra den för bättre anpassning till våra kunders behov. Vi använder enbart informationen för statistisk analys, och därefter raderas uppgifterna ur vårt system. 

För att förbättra servicen samlar vi även in anonyma uppgifter gällande din användning av våra tjänster med hjälp av tredjepartscookies såsom Google Analytics. Google Analytics ger oss möjligheten att se hur besökarna till vår webbsida använder den. Informationen kan inte spåras tillbaka till individer. Genom Google Analytics kan vi se vad för innehåll som är populärt och lättare anpassa våra sidor så de ger dig mer av det du uppskattar.

Generellt sett hjälper cookies oss att erbjuda dig en bättre hemsida, genom att låta oss undersöka vilka sidor du upplever som användbara, och vilka som inte är det. En cookie ger på intet sätt tillgång till din dator eller till någon information om dig, annat än sådan information som du själv väljer att dela med oss. Du kan välja att acceptera eller avvisa cookies. De flesta webbläsare accepterar cookies automatiskt, men du kan vanligen ändra inställningarna för detta så att cookies avvisas om du föredrar det. Detta kan dock hindra dig från att få ut mesta möjliga av hemsidan.  

 

Kontroll över din personliga information

Du kan välja att begränsa insamlingen eller användningen av dina personuppgifter på följande sätt: 

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till direktreklam, antingen direkt via utskicket eller genom att skriva till oss eller maila oss på info@gondo.se

 

Vi kommer inte att sälja, distribuera eller hyra ut dina personuppgifter till tredje man, såvida vi inte har ditt tillstånd, eller är juridiskt förpliktigade att göra detta. Vi kan komma att använda dina personuppgifter för att skicka marknadsföring om tredje man men bara om vi tror att du kommer uppskatta sådan marknadsföring och om du i förväg har meddelat oss att du vill detta.  En gång per kalenderår kan du begära information om vilka personuppgifter som vi har registrerat om dig och hur dessa används. Du kan även när som helst begära att personuppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande korrigeras eller raderas genom att skriva till oss på info@gondo.se

 

Lista över de cookies vi samlar in

I listan nedan anges de cookies som vi samlar in och den information som de innehåller.

 

IDE

UMB_UPDCHK                

XSRF-TOKEN / XSRF-V 

_ga / _gid                         

_dc_gtm_UA-70958659-1                   

_gat_UA-70958659-1   

merchello  

nQ_cookieId / nQ_visitId

checkout-form-data       

 

Används av Double Click

Används av CMS-systemet (Umbraco) för att spara sessionen

Används för att förhindra cross-site request-förfalskningar

Används för användarspårning av Google Analytics

Används av Google Tag Manager

Används för throttling av Google Tag Manager

Används av e-handelsplattformen

Används av Albacross

Används för att spara adressen i checkout